Μαξιλάρια Memory Foam για άτομα
με πόνους στον αυχένα

Χάρη στο προηγμένης τεχνολογίας υλικό memory foam, το συγκεκριμένο μαξιλάρι προσαρμόζεται άριστα στις καμπύλες του κεφαλιού προσφέροντας απόλυτα ορθή στήριξη και ανακουφίζοντας από τους πόνους του αυχενικού. Θα σας χαρίσει απαλό άγγιγμα χάρη στο επεξεργασμένο με aloe vera κάλυμμα και την αργή επαναφορά του υλικού.

Μαξιλάρι ύπνου memory foam

Ανατομική στήριξη για άτομα με αλλεργίες

Ένα εργονομικό μαξιλάρι ύπνου που θα σας χαρίσει άριστη στήριξη του αυχένα και κατά συνέπεια της σπονδυλικής στήλης. Χάρη στην επεξεργασία με aloe vera προσφέρει επιπλέον προστασία από ακάρεα και μικροοργανισμούς.

Μαξιλάρι memory aloe vera

 

 

Οικολογικό μαξιλάρι ύπνου (Latex)

Εύκαμπτο μαξιλάρι από αφρό Latex που παράγεται από το φυσικό καουτσούκ. Χαρακτηρίζεται από αντιβακτηριακές ιδιότητες, μεγάλη ελαστικότητα και εξαιρετικό αερισμό, γεγονός που εμποδίζει την ανάπτυξη μικροοργανισμών.

Οικολογικό μαξιλάρι latex

Μαξιλάρι ύπνου με μικροΐνες

Οι μικροΐνες είναι ένα μαλακό και ελαφρύ υλικό που χαρίζει την αίσθηση πούπουλου. Είναι αντιμικροβιακές, αντιαλλεργικές και αποτρέπουν τη δημιουργία οσμών. Παράλληλα προσφέρουν μεγάλη άνεση και φροντίζουν ώστε το μαξιλάρι να διατηρεί την ιδανική θερμοκρασία του κατά τη διάρκεια της νύχτας. Υπάρχει δυνατότητα εύκολης προσθήκης ή αφαίρεσης υλικού ανάλογα με τις δικές σας ανάγκης.

Μαξιλάρι ύπνου με μικροίνες